Luminita Gheorghiu si Mihai Constantin, manifest la Metropolis de Th. Stoica

Luminita Gheorghiu si Mihai Constantin spun o poveste emotionanta despre degradarea unei familii obisnuite si despre soarta copiilor intr-o lume condusa de parinti. [...] Luminita Gheorghiu si Mihai Constantin intra foarte bine in pielea personajelor si fac, si de aceasta data, roluri de exceptie. [...]
(Gardianul, 3 octombrie 2008)

Ajutor! Sau, lasa... de Razvana Nita

Doi actori minunati - Luminita Gheorghiu si Mihai Constantin - ne propun un spectacol care vorbeste despre noi insine, despre lumea in care traim si ne pune pe toti undeva la mijloc - intre diabolica ipocrizie si curiozitatea morbida.
(PORT.ro, 3 octombrie 2008)

"Imnul" violentei, un strigat de "ajutor" de Roxana Vintila

Te ridici, aplauzi cu putere si simti ca nu poti zambi. Nu pentru ca nu ti-a placut. Actorii au jucat minunat. Ai senzatia ca tremuri permanent.
(Jurnalul national, 14 octombrie 2008)

Trista Europa centrala de Adrian Mihalache

Luminita Gheorghiu si Mihai Constantin au fost puternici, impresionanti, patrunzatori, au urcat la culmi de expresivitate, dar nu s-au prabusit nici un moment in prapastiile emotionale ale melodramei.
(Teatrul azi, 16 octombrie 2008)

Dragoste cu oase rupte de Magdalena Boiangiu

Mihai Constantin, masiv si cu o voce dulce, dezvaluie brutalitatea personajului cu mijloace rafinate, uneori omenia umilita e mai puternica decat delirul alcoolic.
(Adevarul literar si artistic, 15 octombrie 2008)

Ajutorul/Imnul de Cristiana Gavrila

Situatia este grava si foarte tensionata pentru ca avem doi actori foarte buni, Mihai Constantin si Luminita Gheorghiu. [...] In Mihai Constantin si Luminita Gheorghiu, personajele au gasit actorii potriviti.
(TIME OUT, 16 octombrie 2008)

Gyorgy Schwajda, pus in scena la "Metropolis" de Irina Pantiru

In regia Aliciei Barb, textul tradus de Bara Hajnal ii are ca protagonisti pe Mihai Constantin si Luminita Gheorghiu, care fac doua roluri de exceptie
(Cronica romana, 14 octombrie 2008)

Lumina omului de langa noi de Loreta Popa

"Este o oportunitate extraordinara de a vedea pe scena doi mari actori care au aceasta calitate actoriceasca, de a juca adevarat. Nu este vorba despre actori cabotini care teatralizeaza, care mimeaza sentimentele, ci de actori care pur si simplu le traiesc" spune George Ivascu.
(Jurnalul national, 17 octombrie 2008)

La teatru

... o piesa apasatoare, jucata excelent
(www.cochinescu.com)

Regizoarea Alice Barb s-a gandit la un cuplu scenic exceptional pentru aceasta noua montare a sa. Reactia publicului dupa premiera a fost una furtunoasa.
(Jurnalul national, 4 octombrie 2008)

O interpretare de exceptie intr-o montare profunda si emotionanta
(Timp liber, 1 octombrie 2008)