Un Ubu dezlantuit... de Nicolae Prepeliceanu

Ce-i drept si protagonistii, Mihai Constantin si Virginia Mirea, in rolurile cuplului UBU, fac, cum se spunea candva, toate paralele. Spectacolul de la Comedie este opera unor profesionisti de marca, a caror prestatie se retine. În fond, Ubu înlantuit devine Ubu dezlantuit.
(31 decembrie 2004, Romania Libera)

O lume intoarsa pe dos de Cristina Modreanu

Acest spectacol al descompunerii umanului este recompus din detalii de scenografie - decoruri Helmut Sturmer, costume Lia Mantoc - dar si, mai ales, prin interpretarea curajoasa a unor actori ce coboara in roluri, ca intr-o baie calda a abjectiei, excelenta fiind alegerea interpretilor principali Virginia Mirea in Madam Ubu si Mihai Constantin in Dom' Ubu.
(18 dec. 2004, Adevarul)

Ubu in tranzitie de Horia Garbea

Acum la Teatrul de Comedie avem un Ubu de tranzitie. Il mana in scena Tompa Gabor, sub infatisarea lui Mihai Constantin, insotit de mai putin ticaloasa Madama jucata de Virginia Mirea.
Veti vedea un spectacol bun, in cheie mai curand groteasca, pe textul Ubu inlantuit, o continuare a lui Ubu-Rege.
Ubu este de un comic nebun in sine prin prezenta lui Mihai Constantin, de proportii imense...
(ian. 2005, Buissnes Magazine)

Un spectacol... gri de Ileana Lucaciu

Se detaseaza categoric cuplul Ubu, intr-un stralucit recital, distantandu-se de configurarea relatiilor necesare, cerute de text cu celelalte personaje. Interpretii numeroaselor roluri ce sunt punct de sustinere al nebuniei lui Ubu creioneaza in esenta fiecare personaj, dar printr-un alt stil de joc mai linear decat cel dezvoltat cu stralucire de Mihai Constantin.
Mihai Constantin, cu multa fantezie concepe portretul complex al lui Ubu, bufonul cinic, siret, exploziv in actiune, care isi ia mereu drept partener direct publicul.
Cu mare arta, el stie sa provoace premisele unui posibil dialog interactiv cu spectatorii.
(10 fev. 2005, Romania Libera)

Tompa Gabor trasaturi complementare de Valentin Dumitrescu

Dupa magistralele lor creatii in Oblomov, capodopera a regizorului Alexandru Tocilescu, fara termen de comparatie in peisajul actual al teatrului romanesc care numai de fani nu duce lipsa, Mihai Constantin si Virginia Mirea vor fi fiind, printre atatia societari "nationali" cu numele, demni de un premiu de excelenta.
Doi mari actori, interpretand in registru burlesc aceste monstruoase progenituri ale neantului.
(8-14 fev. 2005, Revista 22 - Actualitatea Culturala)